Tere, minu nimi on

Minu elu on üks põnev teekond olnud. Olen teinud oma elus mitmeid kannapöördeid ning kõrvalt vaadates võib see tunduda hullumeelsena. Samas minu jaoks on kõik need pöördelised valikud olnud kuidagi tõeliselt kantud ja toetatud.

Kui olen proovinud oma kogemusi panna sõnadesse siis kõige läbivam joon on olnud. Et minu elus on kandev teema elamise KIRG. ELADA NII, et see täidab mind, arendab mind, avab ja aktiveerib mind elama just enda kõige imelisemat ELU!

Olen teises abielus, teadliku mehega ning mul on 2 teismelist last ning nunnu kass. Päris kindlasti olen ma inimeste inimene sest mulle lihtsalt meeldivad inimesed.

Mitme kirega ettevõtja

Üks teine läbiv joon mida märkasin on see, et olen olnud koguaeg ettevõtja mõtteviisiga. Keegi, kes on lubanud endal valida koguaeg selle järgi tegevusi, mis mind ennast inspireerivad. See mida ma tänaseks olen erinevate kursuse raames õppinud ja omandanud on nii mitmekülgne, et järele vaadates tundub lausa hämmastav.

Sellel teekonnal olen ma õppinud oma tajusid usaldama läbi biosensoorse kooli, õppinud energiatööd läbi reiki kui ka omandanud teadmisi erinevatest praktikatest ja keskkondadest, et enda elu mõnusamaks muuta. Õppinud alateadvust ja selle ümber programmeerimist nii holistika instituudis kui ka Anthony Robbinsilt. Õppinud üliteadvuses loomist Kristiina Raie juures.
Õppinud keha ja meele toimimist läbi jooga kui ka tervise ja toitumisnõustajaks õppides. Olnud loominguline kanal väga paljude erinevate retseptide ja kahe kokaraamatu autoriks. Õppinud kvantfüüsikat ja selgeltnägemist. Viimased aastad on minu suur kirg olnud Human Design ja selle järgi elamise eksperimenteerimine. Samuti sellega koos mateeria muutmine läbi sisemise häälestuse ning sagedusteraapia.

Olen on läbi aastate korraldanud erinevaid laagreid nii Eestis kui välismaal. Juhendanud alates 2017 aastast joogatunde ning korraldanud individuaalselt ja grupiviisiliselt elumuutvaid juhendatud online ja päriselu rännakuid ja teraapiaid ning töötube. 

Üks mis on tänaseks kindel, ma valin erinevaid sündmuseid ja programme luua vaid läbi iseenda ja ainult nii kaua kui see kannab ja toetab nii mind kui seeläbi ka teisi, kes on nendel teekondadel kaasas.